Inhuren

Lonnies Paint kan je inhuren privé of op evenementen voor kinderschmink, eye designs, glittertattoos, halloweenschmink, carnavalsschmink, maar ook voor het zetten van een bellypaint (het schminken van een zwangere buik) of bodypaint. Op deze pagina staat een fotoalbum van verschillende bellypaints.

Ook kun je Lonnies Paint inhuren voor visagie of grime.

Feestje voor de kids?

Ik kom op locatie schminken tijdens het feestje. De kinderen mogen kiezen hoe ze geschminkt willen worden. Ook kan ik komen schminken in een vooraf bepaald thema.

Voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar is het ook mogelijk om hen zelf te leren schminken of grimeren. Ze krijgen dan een 1, 2 of 3 uur durende workshop schminken, grimeren of visagie. Ook hieraan kan een thema worden verbonden. Ik maak de workshop op maat. In dit fotoalbum staan enkele foto’s waarbij ik bezig ben kinderen te schminken.

Bellypaint of bodypaint

Een bellypaint is een geschminkte zwangere buik. Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan is een bellypaint een leuk kado aan jezelf of aan degene die zwanger is. Je kunt de bellypaint afdrukken als een foto of gebruiken voor het maken van je eigen geboortekaartje. Het beste moment om een bellypaint te zetten is tussen de 30 en 36 weken. Er is van alles mogelijk. Je kan zelf een plaatje uitkiezen, of we bedenken samen iets moois. Natuurlijk gebruik ik (altijd) paint die niet schadelijk is voor de huid en ook niet schadelijk is voor de baby.

Voor een bodypaint hoef je natuurlijk niet zwanger te zijn. Wil je een keer een half- of full bodypaint en daar bijvoorbeeld mooie foto’s van laten maken, dan is dat een natuurlijk een mooi kado aan jezelf of een ander en een leuke blijvende herinnering.

Visagie

Altijd al een keer willen weten hoe een professionele make-up jou staat? Wat er allemaal mogelijk is op make-up gebied voor jouw gezicht? Lonnies Paint zet een mooie make-up voor iedere gelegenheid. Workshop volgen met vriendinnen? Ook dit kan Lonnies Paint verzorgen.