Wanneer laat jij je schminken in Breda?

Laat je schminken in Breda!

Schminken in Breda bestaat uit (veel) meer dan het inkleuren van (kinder)gezichten. Daarom maak ik met mijn schmink van ieder gezicht een feest! Neem contact met me op als je meer wilt weten. Het geeft me veel vreugde om mensen te schminken in Breda. Om te zien hoe ze enthousiast worden van mijn creaties.

schminken in bredaIk heb veel lol als ik bezig ben met het beschilderen van gezichten en lichamen waardoor ieder moment weer een feest op zich wordt! Naast het schminken in Breda geef ik ook workshops of kun je me inhuren als organisatie. Bodypaints, grime, eye-designs, het is allemaal mogelijk als we met elkaar aan de slag gaan!

 

Wil je mijn werk bekijken? Dat kan natuurlijk door een kijkje te nemen in mijn uitgebreide portfolio. Je zult zien dat ik naast het schminken ook creaties maak met pruiken. Erg leuk voor carnaval of als je naar een feest gaat met een specifiek thema.

Zwanger?

Zelfs met een zwangere buik is het mogelijk om een paint te zetten. Ben je zelf zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan is een bellypaint een leuk kado. Je kunt een bellypaint printen als een foto of in gebruik nemen voor het maken van een kaartje. Een goed moment om een bellypaint te zetten is tussen 30 en 36 weken van de zwangerschap. Er izijn vele dingen mogelijk. Je kunt zelf wat uitkiezen, of we bedenken samen een mooi onderwerp voor jouw paint. Natuurlijk gebruik ik (altijd) paint die niet schadelijk is voor de huid en ook niet schadelijk is voor de baby.

Vragen?

Wellicht heb je nog vragen op het gebied van schminken, grime of designs. Of misschien heb je als organisatie behoefte om een professional in te zetten. Neem dan contact met me op. Mijn prijzen vind je op mijn pagina met mijn prijzen.