Wil je jezelf laten schminken met carnaval?

Carnaval 2017 komt er aan!

Jezelf laten schminken met carnaval is natuurlijk supertof! Alleen kan dit natuurlijk afhangen van het motto dat voor carnaval 2017 wordt gekozen in jouw stad of regio.

Het motto voor carnaval in Ut Kielegat (= Breda) in 2017 is bekend (en toch stiekem ook weer niet)! Want het is nog strikt geheim tot dinsdag 9 februari. Uit vele inzendingen heeft een wijze commissie bestaande uit echte carnavalsvierders een motto gekozen “waar je alle kanten mee op kunt”, want dat is een vereiste als het gaat om carnaval in Breda in 2017.

Jezelf laten schminken met carnaval?

Bij Lonniespaint kun je jezelf laten schminken met carnaval tot wat je maar wilt! Omdat voor mij de carnavalsperiode een erg drukke tijd is, is het van belang om niet te laat een afspraak te maken om je te laten schminken met carnaval in februari 2017. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Wil je een gave (face)paint, een eye design of wil je gegrimeerd op pad tijdens carnaval 2017? Geen enkel probleem. Samen maken we er iets moois van zodat jij op een positieve manier opvalt bij dit carnaval!

schminken met carnavalVragen?

Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt op het gebied van schminken, grime of designs. Of misschien heb je als organisatie behoefte om een professional in te zetten. In een kort overzicht heb ik mijn tarieven op een rijtje gezet. Bekijk daarvoor mijn pagina met mijn prijzen.