Workshop schminken

Lonnies Paint wil graag haar kennis overbrengen aan iedereen die wil beginnen met schminken, zowel groot als klein. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van een workshop schminken die ik kan geven. Het is ook mogelijk om in onderling overleg de inhoud en het thema te bepalen.

Workshop schminken voor kinderen vanaf 8 jaar op locatie

Voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar is het mogelijk om hen zelf te leren schminken. Ze krijgen dan een 2 of 3 uur durende workshop schminken. Hieraan kan een thema worden verbonden. Ik maak de workshop op maat.

Glamour girls eye-designs vanaf 12 jaar op locatie

Voor meiden vanaf 12 jaar. Ze leren een mooi eye design bij elkaar te zetten. Compleet met nepwimpers, diamantjes, strass steentjes, veertjes etc. Kijk in dit foto album voor foto’s van eye-designs.

Workshop Ouder-Kind (vanaf 8 jaar)

Altijd je moeder al eens om willen toveren tot heks? Of je vader tot ridder? Tijdens deze 2 uur durende workshop leer je eerst een paar basis technieken en daarna maak jij iets moois van je vader of moeder en zij van jou. Samen een leuke tijd en lachen gegarandeerd!

Deze workshop geef ik bij mij thuis in een huiselijke sfeer maar kan natuurlijk ook op locatie.

Op je kop! (workshop kan op locatie)

De workshop Op je kop! is een workshop waarbij we pruiken gaan maken. Erg leuk voor carnaval of themafeesten. Deze workshop kan ik op locatie verzorgen bij een deelname van minimaal 4 personen. Heb je interesse, laat het me weten. Voor deze workshop zijn nogal wat materialen nodig afhankelijk van wat we samen gaan creëren.

Voor de tarieven van de diverse workshops kun je terecht op deze pagina.